Vekerdy Ágnes üzente 13 éve

Itt is meg tudjátok nézni mi van a kozmetikumban: www.rudolfibolya.hu menjetek a hatóanyagelemzésre!
Üdv: Ági

Válasz

Körösi Henrietta üzente 14 éve

nem mindegy, mitől halok meg?:)

Válasz

varga erika üzente 14 éve

Persze,hidd el,miután meggyőződtél róla hogy így igaz.de ne higgy el semmit csak azért mert "azt írta az újság".Búvárkodj!

Válasz

Foreszt Bianka üzente 14 éve

Én azért elhiszem amit írnak! Tény, hogy egyre több betegség bukkan fel, és részben az életmód, részben pedig a sok vegyszer a hibás, amit beviszünk a szervezetünkbe.

Válasz

varga erika üzente 14 éve

ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Én nagyon szeretem a Lush dolgokat,de ha nem ésszel írnak ezekről az anyagokról,az bosszant.nem véletlen hogy felhasználják ezeket a Lush dolgokban.Egyrészt vannak amelyek nem olyan veszélyesek ahogy túl vannak lihegve,másrészt ezek nélkül nem lehet stabilizálni,összeállítani az anyagot.Félreértés ne essék,én is azt vallom,minél kevesebbet ezekből...de gondolkozzunk már....mire gondolok...pl.a fent említett propán-bután hajtógázas dezodorok(persze jobb a levegő pumpás),de a freonos hajtógáz helyett ezerszer jobb a PB hajtógázas.Persze ha valaki "szívja" (narkózik vele),az ártalmas.de egyébként szénhidrogén mindkettő,elégetve vízzé és szén-dioxiddá ég el....Talkum: zsírkő más néven,alapból teljesen ártalmatlan,nem szívódik fel,púderek,hintőporok alapja.És még sorolhatnám....most hirtelen ennyi.Ne vegyünk mindent készpénznek amit olvasunk!

Válasz

Mályi Virág üzente 14 éve

Teljesen egyetértek Veled Tibor én is! Nekem amúgy a Lush bevált. Igaz kicsit drágább a samponjuk a boltban kapható samponoknál, de jóval tovább is tart!

Válasz

Pálfi Tibor üzente 14 éve

IGEN!!!!!!!!!!Valóban minden írott szó igaz .A mai világban nagyon fontos sőt egyre fontosabb azon termékek megválasztása amivel szervezetünket segítjük.Nagyon kevesen ismerik el és be azt,hogy a termékek amiket használunk hosszú távon a szervezetben lerakodik és nem tud ürülni.Fontos az és egyre fontosabb azon termékek előnyben részesítése ami a természetben található meg és természetesen vegyszer és kémiai anyagoktól mentes.Lehet,hogy a termék drágább de hosszú távon kifizetődik. Mindenkinek el kell döntenie,hogy hogyan éli az életét és mi az amiben a természet még mindig segíteni tud.Én szívesen felajánlom a segítségem minden olyan embernek aki hisz és szeretné is alkalmazni azt amit a naturális termékek ajánlani tudnak 30-598-7394

Válasz

Bencsik Niki üzente 14 éve

Sziasztok! Nekem van ismerősöm a lushnál és rákérdeztem ezekre a dolgokra. Azt mondta, hogy nagyon-nagyon elenyésző az a mennyiség, amit ezekből az anyagokból beleraknak a termékekbe. Mivel a természetességre törekszenek és a környezetet is kímélik (ez a fő elvük is) mindent a lehető legkíméletesebben készítenek el. A nagyon csekély hozzáadott anyagokra pedig azért van szükség, mert pl. régen panaszkodtak az emberek, hogy nem habzik a szappan stb. Egyébként meg az összetevők folyamatosan újulnak és egyre kevesebbet használnak ezekből az "adalékokból". Én bízom bennük, egy hagyományos sampon sokkal több káros anyagot tartalmaz.

Válasz

Várady Hedvig Hédi üzente 14 éve

AKKOR MILYEN TERMÉKET HASZNÁLJAK AMI ELFOGADHATÓ ÁRON VAN?

Válasz

Baráth Szilvia üzente 14 éve

Sziasztok! Ha megnéztek egy terméket a Lush oldalán, láthatjátok az összetevőknél, hogy elég nagy mennyiségben tartalmaz teljesen természetes anyagokat. Én úgy vettem ki, hogy zölddel jelölik a természetes anyagot, kékkel meg azt, amit hozzá tesznek. Én ezt nem tartom vészesnek, egyáltalán.

Válasz

Szalai Tamásné üzente 14 éve

Köszönöm! Nagyon hasznos volt!

Válasz

Mályi Virág üzente 14 éve

Szia Andrea! Megmondom őszintén, én bátran használom őket! :) Ha megnézed a szokásos használatos samponokat, tusikat, láthatod, hogy abszolút nincs benne természetes anyag, szinte csak mű dolgokból vannak kikeverve. Ezzel szemben a lushos termékek nagy mennyiségben tartalmaznak természetes alapanyagokat, amik szerintem jóval jótékonyabbak, mint amennyi káros anyagot tartalmaznak.

Válasz

Fehér Andrea üzente 14 éve

Kedves Virág!
Azt hiszem nagyon hasznos adatokkal szolgáltál mindannyiunknak. Azonban most egy kicsit kétségbe estem.
Megnéztem a Lush oldalát, és szinte minden termékükben találtam ezekből a káros anyagokból. Ez egy "natúr" kozmetikumokat terjesztő oldal. Akkor most káros, vagy nem káros? Használjuk vagy ne használjuk?

Válasz

Foreszt Bianka üzente 14 éve

Szia Virág, köszi az összeállítást! :)

Válasz